WELKOMPARKET-Laminaat-PVCWANDPARKETTRAP DEUR & MAATWERKBADKAMERPARKETBUITENPARKETPROJECTENBEDRIJFSERVICELIJN 0317-412659ONDERHOUD SCHUREN SCHADEHERSTELFOTO'Se-WEBSHOPGEBRUIK ADVIESEnglishCONTACT
Lid van Parketmeester

Holleman Parket is lid van de coöperatie Parketmeester :
Uit onderzoek blijkt dat het kopen van een vloer voor veel mensen een belangrijke gebeurtenis is. Men denkt er langere tijd over na en informeert uitgebreid voordat een keus wordt gemaakt. Dat is niet vreemd, want een vloer bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw woning en kantoor. Parketmeester is een collectief van een groot aantal parketzaken die samen zijn gaan werken om u een optimaal product te kunnen leveren. We hebben onze krachten gebundeld om:

 • de hoogste kwaliteit vloeren aan te kunnen bieden                                    

 • tegen een concurrerende prijs

 • met een betrouwbare service

 • en een uitstekende garantie                                                              


De garantie zekerheden van een aankoop bij Parketmeester Holleman :

 1.  

  Beste leveranciers

 2.  

  Professionele eigen parketteurs

 3.  

  Vochtmeting

 4.  

  Garantie waar u echt van op aankunt

 5.  

  Algemene leveringsvoorwaarden

 6.  

  Productomschrijvingen

 7.  

  Vloerendossier

 8. Aangesloten bij HerstelVerzekerd


1. Geen aanbetaling
‘Uw vertrouwen winnen’ staat hoog in het vaandel van de Parketmeester. Zogenaamd veilig aanbetalen bestaat niet, daarom vraagt een Parketmeester bij het verstrekken van de opdracht geen aanbetaling. U betaalt alleen een gedeelte bij levering van de vloer. De rest van het bedrag betaalt u pas als de vloer netjes gelegd en door de parketteur opgeleverd is.

 2. Select-leveranciers
Parketmeester bestelt zijn vloeren en overige materialen bij geselecteerde leveranciers. Deze zogenaamde select-leveranciers worden regelmatig door ons gecontroleerd volgens het ISO9001-kwaliteitshandboek. Hierbij wordt onder andere gekeken naar het drogingsproces van het hout, een zeer belangrijke factor in het kwaliteitsproces. Ook de maatvoering, sortering, betrouwbaarheid in levering, service en garantie worden regelmatig beoordeeld.

3. Eigen leggers

Parketmeester beschikt over eigen parketteurs, of te wel vakbekwame vloerenleggers. Alle parketteurs worden regelmatig bijgeschoold om technieken te verfijnen en nieuwe ontwikkelingen te volgen. Zo bent u verzekerd dat een vakbekwame parketteur uw vloer komt leggen of renoveren.

4. Vochtmetingen / ondervloer inspectie
Omdat het vochtpercentage voor een belangrijk deel de uiteindelijke kwaliteit van de vloer bepaalt, heeft Parketmeester met de select-leveranciers afgesproken dat alle vloeren hierop gecontroleerd worden. Bij aankomst van de vloeren wordt het vochtpercentage gemeten en maatvoering en sortering gecontroleerd. Voor aanvang van de legwerkzaamheden wordt ook de ondervloer technisch beoordeeld en het vochtpercentage gemeten. Heeft u een vloerverwarming / vloerkoeling? Dan dient u het opstookprotocol strikt op te volgen. Zo heeft u extra zekerheid op de beste kwaliteit.

5. Uitstekende garantie

Bij aankoop van een vloer ontvangt u een garantiebewijs en de garantievoorwaarden die op uw vloer van toepassing zijn. Parketmeester heeft als enige in de parketbranche een gegarandeerde garantie. Immers: wat heeft u aan garantie als uiteindelijk een detaillist niet over de brug komt? Alle Parketmeesters zijn aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Parket- kurk en laminaatvloeren die aanspraken op garantie overnemen indien onverhoeds een lidbedrijf in gebreke mocht blijven.

6. Algemene leveringsvoorwaarden
Parketmeester heeft algemene leveringsvoorwaarden opgesteld die voor al onze leden van toepassing zijn. In deze algemene voorwaarden zijn de rechten en plichten van beide partijen opgenomen. Een Parketmeester lost in principe altijd zelf zijn klachten op, maar mocht u er helaas niet samen uitkomen, dan kunt u een klacht indienen bij onze klachtencommissie. Deze schakelt een onafhankelijke deskundige in om de klacht te beoordelen. De beslissing van de klachtencommissie is altijd bindend voor de Parketmeester.
 

7. Productomschrijving
Omdat hout een natuurproduct is, kunnen met name bij eiken vloeren meerdere sorteringen voorkomen. Voor alle sortering heeft de Parketmeester een aparte naam, zoals diamant, saffier, smaragd, topaas en fluoriet. Als de vloer die u koopt een bepaalde sortering heeft, hebben we daarvoor een productomschrijving gemaakt. Deze krijgt u mee bij aankoop, zodat u precies weet wat er wel en niet is toegestaan in de vloer.

8. Vloerdossier
Bij aankoop van een vloer ontvangt van Parketmeester een vloerdossier met de volgende inhoud:

 • aankoopbon

 • algemene voorwaarden

 • productomschrijving (indien van toepassing)

 • klimaatbeheersingsadvies

 • garantiebewijs

 • garantievoorwaarden

 • onderhoudsvoorschrift, afgestemd op de gekozen afwerking 

 

9. HerstelVerzekerd
Steeds meer verzekeringsmaatschappijen gaan ertoe over om schades aan parketvloeren te laten herstellen onder de noemer ‘herstel in natura’. Parketmeester is provider van HerstelVerzekerd voor het vakkundig herstellen van schadevloeren. Nadat één van de aangesloten verzekeringsmaatschappijen een schade hebben gemeld, neemt Parketmeester de schade op en werkt voor de verzekering een offerte uit. Na goedkeuring gaan we over tot vakkundig herstel. 
Onderstaande verzekeringsmaatschappijen zijn aangesloten bij HerstelVerzekerd:
Herstelverzekerd

 

Ook voor diverse expertisebureaus zoals o.m. CED worden schades opgenomen en hersteld.

 Garantiefonds

 

WELKOMPARKET-Laminaat-PVCWANDPARKETTRAP DEUR & MAATWERKBADKAMERPARKETBUITENPARKETPROJECTENBEDRIJFSERVICELIJN 0317-412659ONDERHOUD SCHUREN SCHADEHERSTELFOTO'Se-WEBSHOPGEBRUIK ADVIESEnglishCONTACT